czwartek, 30 sierpnia 2018

Zaproszenie do konkursu kulinarnego

Nadleśnictwa Leśnego Kompleksu Promocyjnego „Puszcza Świętokrzyska”: Daleszyce, Kielce, Łagów, Skarżysko, Suchedniów, Zagnańsk oraz Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Radomiu serdecznie zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku”.
Do konkursu można zgłaszać przetwory z grzybów leśnych przygotowane tradycyjnie w małej skali. Jedna osoba może zgłosić maksymalnie dwa przetwory.
Na zgłoszenia czekamy do 7 września 2018 roku.
Finał 16 września na moście nad Silnicą w Kielcach podczas VI edycji Darów Świętokrzyskich Lasów. Czekają atrakcyjne nagrody!
Kontakt (Nadleśnictwo Kielce – koordynator):
tel. 41 335 63 87, kielce@radom.lasy.gov.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz